Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Prpić odlučio: Čilić ipak igra parove

Čilić Troicki (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
10.07.2010.
u 13:44

Prpićeva odluka da Čilić zaigra u parovima malo je riskantna er najbolji hrvatski reket u nedjelju igra protiv Đokovića.

Hrvatski teniski izbornik Goran Prpić malo je iznenadio odlukom da Marina Čilića gurne u par s Dodigom u trećem meču četvrtfinala Davisova kupa protiv Srba Zimonjića i Tipsarevića.

Iako je prvotno s Dodigom bio najavljen Antonio Veić, na teren splitske Spaladium Arene u 15 sati izaći će međugorska kombinacija.

Takva odluka malo je riskantna jer Čile igra i četvrti meč, odnosno, prvi u nedjelju i to protiv najjačeg aduta protivnika - Novaka Đokovića gdje bi mogao biti malo istrošen.

Podsjetimo, Hrvatska i Srbija zasad su na 1:1. Ljubičić je izgubio od Đokovića dok je Čilić dobio Troickog.

Komentara 3

IV
ivoandric
17:37 10.07.2010.

Mudra odluka!

OB
-obrisani-
14:23 10.07.2010.

u boj,u boj medugorci za hrvatski narod svoj

PA
pajper
16:10 10.07.2010.

To ce da bude borba...macke i misa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije