Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Provalio u automobil, ali sigurno nije očekivao ono što se zatim dogodilo

Krađa automobila
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL (fotografija je ilustracija)
1/2
19.05.2021.
u 18:11

Lopov očito nije imao pojma da provaljuje u automobil - UFC zvijezde

Derrick Lewis trebao bi biti sljedeći suparnik UFC-ovom prvaku teške kategorije Francisu Ngannou. Američki MMA borac poznat je kao snažan udarač koji je u karijeri izborio 25 pobjeda, a 20 ih je završio nokautom.

Crna zvijer živi u Houstonu, te je nedavno imao neugodno iskustvo s jednim lopovom. Ili se to može reći za kradljivca koji mu je pokušao ukrasti automobil, piše Croring.

Naime, Derrick Lewis je ulovio lopova u počinjenju kaznenog djela, a po fotografijama koje je objavio na društvenim mrežama čini se da ga je dobro ‘preslušao’ prije dolaska policije.

Na jednoj fotografiji se vidi Lewisova šaka na kojoj je modrica od udaraca, a uz nju piše ‘Zadovoljstvo’ i dodatak ‘On je dobro’.

Derrick Lewis je objavio i video kako policija odvodi kradljivca.

– Seronja mi je pokušao provaliti u automobil – kazao je Lewis i pokazao oštećenje na svom vozilu. Uz objavu je stavio hešteg ‘Seronja je našao krivi automobil u koji će provaliti’.

Foto: Hrvatski hrvački savez

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:23 19.05.2021.

Sta.. sa druge strane provaljuje beljak

JB
josip.barisic512@gmail.com
19:53 19.05.2021.

Možda se i ovaj jadnik kandidira za njihov parlament.

Avatar Dalmoš
Dalmoš
06:44 20.05.2021.

Ipak je Beljak bolji provaljivač od ovog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije