Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Ivić:

'Proučavao sam kako 
oni pucaju sedmerce'

25.01.2015., Ali Bin Hamad Al Attiya Arena, Al Sadd, Doha, Katar - 24. svjetsko rukometno prvenstvo, osmina finala, Hrvatska - Brazil. Filip Ivic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.01.2015.
u 10:30

Ivić: 
Obranio je ključni sedmerac Brazilcima kod rezultata 22:22

Jedan od junaka pobjede bio je Filip Ivić, mladi vratar PPD Zagreba. Ušao je u završnici utakmice i obranio važni sedmerac.

– Puno sam na videu gledao utakmice Brazilaca i vidio da sedmerce vole šutirati dolje. Odlučio sam da ću leći, pa što bude. I obranio sam. Nitko sretniji od mene. Inače, bila je to izuzetno teška utakmica. Nisam očekivao da će Brazil ovako dobro igrati. Mi smo imali dosta uspona i padova, presudilo je naše iskustvo igranja utakmica na velikim natjecanjima. Uh, dobro je završilo. U četvrtfinalu smo i vjerujem da ovako loše više ne možemo odigrati. Potrošili smo bonus loših utakmica – rekao je Fićo.

>>Pogledajte gdje Igor Vori zavlači ruku brazilskom rukometašu

>>Brazilci nezadovoljni suđenjem: 'Hrvatska je u čitavoj utakmici imala samo jedno isključenje'

Komentara 4

Avatar Abcda
Abcda
10:52 26.01.2015.

Ivic mora biti numero uno !

SS
sokac sa drave
11:28 26.01.2015.

To je sasvim normalno da golmani u slobodno vrijeme studiraju protivnicke pucace.Slusao sam intervju gdje Francuz Omajer kaze da placa svoga analiticara koji snima sutere i pucace sedmeraca i poslije on to studira.Znaci nije on slucajno jedan od najboljih golmana na svijetu,iza svega stoji puno rada i samo rada.

DU
Deleted user
12:44 26.01.2015.

i u dobru i u zlu mi smo uvijek tu, naprijed naši....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije