Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CUFRE ĆE IGRATI NA POZICIJI STOPERA

Protiv Pomorca će plavi opet igrati gladni

Leandro Cufre
Pixsell
08.12.2009.
u 13:00

- Ni kao igrač nisam volio taj termin u 13 sati, teško je igrače probuditi, navikli su igrati u kasnim terminima, mijenja se način pripreme, prehrana - veli trener Dinama.

Kostrena, Pula a sad i Maksimir vidjet će gladnu momčad Dinama. Gladnu u prenesenom, ali i doslovnom smislu. Naime, pred utakmicu se ne može jesti pa će igrači Dinama ručati tek kad odrade utakmicu kupa s Pomorcem koja se igra u 13 sati.

- Ni kao igrač nisam volio taj rani termin, a ne volim ga ni kao trener. Teško je igrače "probuditi", to prije jer smo stalno igrali večernje utakmice. Sad se mijenja način pripreme, prehrana. Zbog toga smo jučer imali trening u 13 sati - veli Jurčić koji će od svojih igrača tražiti da budu gadni uspjeha.

A gladni će biti jer se pred utakmicu ne mogu "natovariti".

- Ručat će nakon utakmice, a mogu vam reći da se tijekom utakmice stvarno i nerijetko pojavljuje glad - objasnio je trener Dinama.

U svlačionici baš i nema mogućnost za nekakav odabir igrača koji će gristi u današnjem susretu s Pomorcem za koji će u Maksimiru otvoriti samo donje etaže tribine zapad i sjever.

- Badelj i Morales imaju hematom i neće igrati, no u četvrtak bi trebali normalno trenirati i spremati se za Timisoaru, neće braniti ni Butina, Sivonjić je počeo trenirati, bit će na klupi, ali ne vjerujem da će igrati. Barbarić izgleda kao da je iz rata došao, ali igrat će jer nemamo nekakvih mogućnosti s obzrirom na to da Kovača čuvamo za Rumunje. Mandžukić je bolje i dobit će minutažu da ponovno osjeti maksimirski travnjak - veli Jurčić.

Tako će se danas u momčad prvi, a vjeroajtno i zadnji put u isto vijeme naći Cufre i Glavina, počet će i Chago. Vrlo zanimljiva momčad za sraz s drugoligašem protiv kojeg je Dinamo slavio već u Kostreni sa 2:0.

- Cufre će vjerojatno biti na stoperskoj poziciji - objasnio je Kruno i dodao:

- Treba odraditi tu utakmicu, od igrača koji će igrati očekujem taktičku disciplinu, čvrstinu, to je test profesionalizma - zaključio je Jurčić.

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:42 09.12.2009.

joj sitoreki, pa bu im neko napravil malo bolji gablec pa nebuju lačni. malo pečenice, malo devenice, čvarke i hladetine, pa da vidiš kak buju plave vedete trčale po terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije