Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U BAVARSKOJ

Prosvjed navijača Bayerna. Razlog nezadovoljstvo je neobično pravilo njemačkog prvaka

Bayern Munich - Galatasaray Istanbul
Foto: Tom Weller/DPA
1/5
10.11.2023.
u 09:00

Bayern je nakon prosvjeda navijača 2019. godine uspostavio pravilo koje dopušta samo crveno-bijelu domaću opremu, no čini se da klub to sada pokušava zaobići

Ni četvrto kolo Lige prvaka nije prošlo bez nekih prosvjeda. Na utakmicu Kopenhagena i Manchester Uniteda utrčao je aktivist s palestinskom zastavom koji je pozvao na to da se zaustavi ubijanje djece u Gazi, a svojevrsnih prosvjeda bilo je i na susretu Bayerna i Galatasaraya u Münchenu.

Oni su se doduše ticali internih stvari, a ne svjetskog mira. Navijači bavarske momčadi uoči susreta su prosvjedovali protiv boja dresova kluba.

GALERIJA Bayern u stresnoj utakmici ipak svladao Galatasaray; Inter siguran protiv Salzburga

Bayern Munich - Galatasaray Istanbul
1/21

Naime, navijači su izrazili nezadovoljstvo odlukom kluba koji je, u toj domaćoj utakmici, nosio svoju crnu gostujuću garnituru protiv Galatasaraya.

"Klupske boje su nepovredive", poručili su navijači Bayerna svojoj upravi nakon što su razvili gigantski dres na tribinama. Tražili su time da se klub vrati svojim tradicionalnim crvenim dresovima. Trenutačno im je domaći dres bijelo-crveni, a za gostovanja se koristi crno-lila kombinacija.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Bayern je nakon prosvjeda navijača 2019. godine uspostavio pravilo koje dopušta samo crveno-bijelu domaću opremu, no čini se da klub to sada pokušava zaobići jer protiv Galatasaraya na Allianz Areni to nismo gledali, a domaće momčadi imaju slobodu nositi dres koji žele.

Podsjetimo, u svojoj prvoj domaćoj utakmici Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, Bayern je nosio svoju bijelo-crvenu domaću opremu.

VIDEO Američka himna na NFL utakmici u Frankfurtu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije