Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Prosječan navijač Albiona popit će za vrijeme prvenstva 48 krigla piva

'A British soccer fan drinks beer at Roemerberg main square in downtown Frankfurt June 8, 2006. England will face Paraguay in their first group match in Frankfurt on Saturday, 10 June.  WORLD CUP 2006
'ANDREA COMAS'
08.06.2010.
u 22:05

Uoči SP-a na Otoku je provedeno istraživanje među navijačima koje je pokazalo da će svaki popiti 48 krigla piva i potrošiti oko 440 eura.

U najmanje 16 utakmica prosječan ljubitelj nogometa gledat će svih 90 minuta, a u to su, naravno, uključeni i susreti koje igra Albion. Od tih 16 utakmica, anketirani će navijači devet susreta gledati u pubu, a sedam kod kuće.

Prosječan će navijač potrošiti oko 35 eura na hranu i piće u pubu za vrijeme svake utakmice. Odluči li se za izlazak u neki popularan restoran, potrošit će 44 eura za prijevoz do kuće.

Najjeftinije će proći oni koji će u nogometu uživati kod kuće s društvom. Prosječno će potrošiti oko 81 euro na hranu i piće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije