Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo mu
Povratak na članak

Prosinečki: Vodstvo Zvezde tjera me da tužim klub zbog dugova

– Za nekoliko dana, najvjerojatnije, obratit ću se Uefi. Znam da Zvezda ima problema, ali mi nisu ostavili nijedan argument da ću naplatiti zarađeno – ističe bivši trener beogradskog kluba.

Komentari 4

KA
kajinx
13:27 06.11.2012.

Nemoj ništa opraštati. Još ti Dinamo treba platiti dug. Tuži i njih. (Ako Dinamo nije Croatia, kako je odmah, poslije promjene imena, došao u Prvu ligu?)

VL
PR
PrisojeTG
14:38 06.11.2012.

Da li je itko u Srbiji lovu zaradio. E moj Decembarski! Eto ti tvoja CZ..jesi je veličao da je najveći klub kao i ti trener. Nisam zao čovjek ali bi volio da ne dobiješ tu lovu. Jebla te Zvezda...

VL
ON
orasje na savi
16:03 06.11.2012.

e moj prosinecki,prvo si otisao u srbiju,pa sad si u turskoj neko te je dobro nasikiro kad si bio u hrvatskom stozeru,dug ces sigurno oprostiti a trener nikada neces postati ostalo je samo ime i nista vise,najbolje da se vrati u hrvatsku i trenira mladje uzraste(ako ga prime)tako bi mozda i postao trener

VL
AN
Andreeejjj
18:35 08.11.2012.

Veliki gospon, briljantan igrač - doktor nogometa, super čovjek, dobar stručnjak, muž, otac, tuži i Dinamo i Zvezdu, zaslužio si i neka ti plate! Puno sreče u svemu, volimooo teeee pravi navijači, jer to i zaslužuješ. Sve najjjj naaaaj tebi i tvojoj obitelji kraaalju!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.