Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEĆI AKO JE MOGUĆE

Prosinečki uoči ždrijeba Europske lige: Ne bih volio Hajduk

Zvezda Prosinečki (1)
Ozren Maršić
14.07.2011.
u 13:31

Trener Crvene zvezde ne želi Hajduk za protivnika zbog tenzija koje bi se stvarale uoči utakmice.

U trećem pretkolu Lige prvaka mogli bi se sresti Hajduk i Crvena zvijezda. Zna to i Robert Prosinečki koji je za srbijanske medije komentirao ždrijeb koji će se u petak u 13 sati održati u Nyonu.

– Ne bih volio Hajduk, već su me to pitali, ali ne zato što mislim da su bolji nego zbog tenzija. Mislim da smo bolja ekipa i, dođe li do te utakmice, mislim da ćemo ih proći – rekao je trener beogradskog kluba.

Osim što ne priželjkuje splitski klub, nada se da će ih ždrijeb pomaziti.

– Ima stvarno dobrih ekipa i koju god dobijemo moramo ići na pobjedu. No, ima nekih ekipa koje su manje jake i za koje se nadam da bismo ih mogli izvući – zaključio je Prosinečki.

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:00 14.07.2011.

Prosinečki: Ne bih volio da Hajduku usred Splita uturimo 5. komada kao oni Madžari onda kada je bile vodio Čiro koga smatram za drugog najboljeg trenera na svijetu posle Krune Jurčića...

KR
krknijanneza
14:02 14.07.2011.

U TRECEM PRETKOLU LIGE PRVAKA?Ima li koji trijezan ili pametan novinar u vecernjem?

Avatar nekakav
nekakav
13:57 14.07.2011.

a ja bih baš volio taj sraz nekadašnjih velikana, danas invalida. red je da torcida posjeti beograd, a i delije da se prošetaju rivom. da vidimo kolko je koji narod u tih 20 godina došao k sebi, kojeg drži nacionalizam, kojeg divljaštvo i huliganizam... posebno me fasciniraju dječaci koj ise nisu ni rodili kad je rat počeo, a mrze ove druge..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije