Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov tjednik

Prosinečki u novom MAX-u!: Vodio bih Hrvatsku, ali ne i Dinamo

prosinecki (1)
Foto: Boris Šćitar/VLM/PIXSELL
1/16
29.06.2012.
u 17:39

Zvezdin trener Robert Prosinečki dao je intervju za novi broj sportskog tjednika MAX! – Vodio bih Hrvatsku, ali Dinamo nikada! U životu mi je nanio previše boli – podvlači Prosinečki

Trener Robert Prosinečki odveo je momčad Crvene zvezde na pripreme na Roglu. Hrvatski stručnjak na klupi beogradskog kluba priča u novom broju MAX!-a o hrvatskoj reprezentaciji, Euru, Luki Modriću, Dinamu... 

Jedan od trojice Hrvata koji su igrali za Real nada se da će ga Modrić naslijediti u najtrofejnijem klubu na svijetu. Robert Prosinečki (43) iz Crvene zvezde 1991. otišao je u tada rekordnom transferu za kraljevski klub.

– Modrić mora znati jedno: Madrid ne priznaje ništa osim trijumfa, moraš i na treninzima dobivati! Publika želi spektakl i okrenut će ti leđa i ako pobijediš sa 1:0... – kaže Prosinečki, koji sa svojim klubom sanja naslov.

Razgovarali smo i s predsjednikom Zvezde Vladanom Lukićem..

– Hrvatska i Srbija blagi su favoriti u kvalifikacijama za SP. Svidjela mi se Hrvatska na Euru, da je Rakitić zabio onaj gol Španjolcima, nikad se “furija” ne bi vratila... – kaže Lukić.

Komentara 11

Avatar Bekrija
Bekrija
18:30 29.06.2012.

Kad vidim tko pljuje po Biliću,a uzdiže Decembarskog sve mi je jasno. p.s. Španjolska u finalu, Italija u finalu------> genijalci!

OB
-obrisani-
20:28 29.06.2012.

Nego ,pitam se ja, gdje je Bilicu bio onaj bioenergeticar iz Splita ??????????????????????????????????????..he,he

OB
-obrisani-
18:19 29.06.2012.

Bilic ga nije pozvao za savjetnioka na EP........ rezultat smo svi vidjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije