Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena zvezda

Prosinečki potjerao kapetana Vilotića

\'prosinecki zvezda trener\'
17.07.2011.
u 12:55

Robert Prosinečki izjavio je poslije prijateljske utakmice s izraelskim Ashdodom (2:0) u Austriji da dosadašnji kapetan crveno-bijelih Milan Vilotić dok je on šef stručnog stožera više neće igrati, kao i da je novi kapetan Nenad Kovačević.

Svoju odluku Prosinečki je objasnio:

- Bilo je opomena, ali sada je u pitanje doveden moj trenerski autoritet i odlučio sam Vilotiću oduzeti kapetansku vrpcu. On više neće nositi crveno-bijeli dres dok sam ja trener Zvezde.

Kako se neslužbeno doznaje, Vilotić se "uživio" u ulogu trenera pa je prije utakmice sa Ashdodom na tablici gdje se crta kako će momčad igrati okupljenim suigračima govorio kako da se postave na terenu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:01 17.07.2011.

E moj Zuti ,tebi je taj posao u Beogradu trebao ,kao rupa u glavi.

AC
acads89
14:50 21.07.2011.

Vrati Vilotu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije