Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko su favoriti?
Povratak na članak

Prosinečki otkrio tko mu igra najbolje na Euru

Dobra smo momčad, no s Lukom smo bolji. Nadam se da će igrati u nastavku natjecanja. U odličnoj je formi u posljednje vrijeme, rekao je Prosinečki

Komentari 1

AN
Andreeejjj
21:38 15.10.2016.

Kako ste samo ZLOČESTI!? ROBERT PROSINEČKI se uvjek deklarirao kao HRVAT, gdje god bio!!! Smeta vam sve i davno su ga iz Dinama otjerali u Zvezdu, sa kojom je usvojio EU i svjetsko klubsko prvenstvo, bio je 3 sa HRV na svj.prv. 1998 u Francuskoj, igrao je u REALU i BARCELONI a sada je daleko najbolji HRV trener a vi ga još uvjek pljujete!? ŽUTI JE KRALJ i LEGENDA, braWoooo ROBI, samo nastavi tako uspješno...bio i ostao si NO1!!! SRAMOTA za sve kritičare, SRAMITE SE RETARDI!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.