Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI SJAJAN POSAO

Prosinečki otkrio kako je od Azerbajdžana stvorio hit kvalifikacija!

Robert Prosinečki
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 20:39

– Mi stvarno puno radimo. Ma šljakamo po cijele dane! I igrači su sada počeli vjerovati u nas, u svoje mogućnosti, oni sami vjeruju da mogu iznenaditi svakoga

Robert Prosinečki na klupi Azerbajdžana radi strašno dobar posao, hit je kvalifikacija za SP! Hrvatski stručnjak sa svojom je reprezentacijom u tri kola dohvatio sedam bodova, te je drugi, iza Njemačke, a ispred Norveške, Češke, piše Goal.

– Mi smo lagano otkriće ovih kvalifikacija. Možda nitko nije očekivao ovakve rezultate od Azerbajdžana, no mi u stožeru smo stvarno vjerovali da možemo napraviti određeni podvig. I da Azerbajdžan može ravnopravno igrati sa svima. Naravno, to nije lako, promijenili smo igrački kadar i vjerujemo u ovo što radimo. A to je ipak najbitnije – rekao je za Goal Robert Prosinečki, pa nastavio:

– Mi stvarno puno radimo. Ma šljakamo po cijele dane! I igrači su sada počeli vjerovati u nas, u svoje mogućnosti, oni sami vjeruju da mogu iznenaditi svakoga. Užitak je raditi s ovakvom skupinom igrača. Ljudi vjeruju u nas i u naš kadar. Azerbajdžan kroz povijest nije imao takve rezultate, tako da smo svi zadovoljni. No, kažem, vidjet ćemo što će biti dalje.

>> Što je još rekao Prosinečki pročitajte ovdje

>> Prosinečki napravio novi veliki podvig, Azerbajdžan još nije primio gol

 

Komentara 8

DR
drznedaj
21:33 12.10.2016.

Igracki u samom vrhu a i trenerski je najbolje sto imam. tj nemamo, jer se ga otjeralo manje vise. Dok je bio u stozeru od Bilica HRvatska jer rasturala na kvalifikacijam. Kako je zavrsilo kad je otisao svi znamo

MA
magnum2013
19:55 15.10.2016.

Da, Večernji list ostao bez svojih potpora . Nestaju Bilić, Štimac, Čiru više nitko ozbiljno ne shvaća i neće, a za VL idealan je jer vrlo rado pljuje po Dinamu. Našli evo oni Roberta. Nije mu tamo loše jer vidimo da i brenćica polako buja. "Novinari" VL još uvijek nisu shvatili što je bitno u nogometu. ZBROJENI BODOVI NA KRAJU PRVENSTVA!!!!!!

DU
Deleted user
21:39 12.10.2016.

Pričalo se da dok je on bio u stožeru vatrenih bilo je i dobrih rezultata. Otići u Azerbeđan i napraviti rezultat to može samo netko tko zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije