Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U KRANJČEVIĆEVOJ

Prosinečki još bez boda, a stiže mu Hajduk: Nije nam nimalo lako...

Rijeka: 1. kolo SuperSport HNL-a, HNK Rijeka - NK Rudeš
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
19.08.2023.
u 13:41

U 5. kolu HNL-a u goste Rudešu (stadion u Kranjčevićevoj, 18.50) dolazi Hajduk. Iako je njegova momčad i dalje bez bod(ov)a, trener Rudeša Robert Prosinečki ne očajava. Svjestan je potencijala svoje momčadi, ali i uvjeren da će dobra igra, koju su njegovi igrači prezentirali u nekim utakmicama, posebice s Osijekom i Slavenom Belupom, biti nagrađena.

- Hajduk je sad igrao utakmicu u Europi, na kraju je ispao, uz dobru igru, i sad mu je prvenstvo bitno. Nama će biti teško jer nemamo ni bod. Probat ćemo sve da dobro igramo i postignemo dobar rezultat. Imali smo i peh, trebali smo osvojiti koji bod. Radimo i dalje, vidjet ćemo u nedjelju. Hajduk je favorit, jako dobro igra. Nije nam nimalo lako - naglasio je trener Prosinečki.

U dvoboju s Varaždinom postavili ste na vrata novog vratara, umjesto Marića branio je Kralj. Hoće li tako i ostati?

- Nažalost, nekad ispada da je najlakše pokopati nekoga, ali Kralj je u utakmici s Varaždinom pokazao da je u dobroj formi i najvjerojatnije će on braniti. To su prve utakmice u Prvoj ligi za 95 posto naših igrača, igra puno djece 2004. godišta, napravili smo neke greške i zato nemamo ni boda. Ali, to je tako, ritam je drukčiji nego u Drugoj ligi, morat ćemo pričekati na pravi Rudeš. Najvažnije je da dobro izgledamo, doduše samo do 60.-70. minute, a nakon toga padamo. Je li uzrok tome fizički, psihički, ili igrači jednostavno nisu naviknuti na taj ritam, ne znam. Ali, siguran sam da će u nedjelju biti dobra utakmica, a najbitnije je da igramo muški

 
Ključne riječi

Komentara 3

EJ
ejStef
14:46 19.08.2023.

Ne igra Rudeš toliko loše, koliko se vidi da igrači nemaju iskustva i primaju jeftine golove. To ide pod ono da se ne računa dojam, već rezultat... Očito je da mora krenuti igrati bunker, u nadigravanju Rudeš nema puno izgleda. Uvijek će to biti rezultati s puno golova, ali će protivnik dati najmanje jedan više...

PE
Pepino
14:27 19.08.2023.

Najlakše do bodova je da parkiraju koju Frezu i Traktor i Tovari su u panici. Rudešu pobjeda 🤗

LL
lijepa_li si
17:14 19.08.2023.

legenedarni robi, legendarno loš, kao trener!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije