Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV NOGOMETAŠ GODINE
Povratak na članak

Prosinečki: Iz Dinama me baš nikad nisu zvali, a dobro je što se Hajduk digao

Moj nogomet je kada dođe frajer kao Salah, predribla trojicu i riješi utakmicu, ili Benzema i takvi. Nemojte mi pričati o toj varijanti primi-dodaj. Pa sada pričaju kako moja generacija ne bi mogla igrati danas. Ma nemojte me zaje... Pola njih ne zna dodati loptu

Komentari 12

PE
peronja
08:08 22.12.2021.

nemam problema s njim kao osobom za trenera Dinama, no mislim da kao trener nije imao neke rezultate. Ali i Kopić je isto tako nepoznanica, jedino kaj je unutra pa pozna situaciju.

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
07:59 22.12.2021.

Ovak komentirati protiv Roberta dinamovog djeteta koga je Ćiro isteral iz Dinama , i koji se ponovo vratil u Hrvatsku reprezentaciju igrajući nezaboravne utakmice, je u najmanju ruku primitivizam pur. Robi je naš Kajkavac i nogometni znalac o kakvom ostali mogu samo sanjati.Vidimo se na Krku.

VL
PE
peronja
08:17 22.12.2021.

sječam se kad je otišao iz Dinama u CZ. Sve ovo vrijeme mislio sam da ga je Ćiro tamo poslao, a neki dan čitam kako je on bio potpisao i ugovor s Robijem i Dinamom, no Ante Pavlović ga je poništio i Robija dao u Zvezdu. Isto tako je Ćiro tek sad objasnio naprasni odlazak iz Dinama i Hrvatske. Radilo se o tome da bi ga Slavko Šajber strpao u zatvor, previše je Ćiro 'digo' Hrvate s tim što je osvojio prvenstvo. O tome se samo šuškalo u ono vrijeme i evo sad, pri kraju života, Ćiro je razjasnio te događaje.

VL
Avatar feudalac
feudalac
09:20 22.12.2021.

Prosinečki kao igrač svaka čast ali trenerski posao nije za njega, ni kao komentator na TV-u

VL
Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
16:28 22.12.2021.

ali zato iz zvezde jesu

VL
MI
mirko0410
12:34 22.12.2021.

Šteta kaj mu ne daju priliku, jedanput je vratil nogomet u Zagreb kao igrač vratil bi i kao trener. Kakvi su sve treneri prošli kroz Dinamo ajme. A Ćiro nek bude tiho i samo tiho. Lijepo je rekel u Sportskomm mikrofonu na 2 programu radio Zagreba da ako Robi postane nogometaš on bude pojel svoju trenersku diplomu. Prosinečkog su hteli poslat u Jugokeramiku Zaprešić.

VL
SI
sisavac
09:43 22.12.2021.

bio je i prvak svijeta sa zvezdom. ono što je tadašnja ekipa zvezde radila najjačim svjetskim klubovima je ostalo u analima sporta za sva vremena. na svakom mjestu u momčadi čovjek koje u toj formaciji i igri bio najbolji na svijetu. ono što je dejan savičević radio barceloni, milanu, je vrhunac nogometne igre, ljepote, lukavosti, a i male sportske pokvarenosti radi čega gledamo nogomet. prosinečki je vrh vrhova sredine terena, njegovo držanje lopte i upućivanje napadačima, je fantazija. vi danas izdvajate recimo lukina dodavanja, iz koje se postižu golovi. ajd pogledajte kakvim je loptama svoje napadače častio robi. u reprezentaciji smo se ponosili posjedom lopte, al igrač koji je to radio, prosinečki, kad god je dobio loptu, komentator je negodovao. radi njega smo imali posjed lopte. ne radi bobana, asanovića, ladića, šukera.

VL
PA
Pahor
07:43 22.12.2021.

Nisu te zvali jer se svi sjecaju da si dizao tri prsta dok se rusio Vukovar. To se ne zaboravlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.