Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuti za Marcu

Prosinečki: Furija je najbolja na svijetu, ali Hrvatska je može srušiti

'13.08.2011. Beograd, Srbija - Trener nogometnog kluba Crvena zvezda Robert Prosinecki na stadionu Marakana.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
17.06.2012.
u 22:34

- Najvažniji kotačić u igri Španjolaca je Iniesta. Volio bih igrati u ovakvoj momčadi - kaže Prosinečki.

Bivšeg člana stožera Slavena Bilića i aktualnog trenera Crvene zvezde novinar Marce ulovio je na desetodnevnom odmoru u Grčkoj. Robert Prosinečki akumulira energiju za nove izazove u srbijanskom nogometu. Glavna tema razgovora naravno bilo je Europsko prvenstvo, odnosno današnja utakmica između Hrvatske i Španjolske. U tekstu pod naslovom "Hrvatska može iznenaditi" Robert Prosinečki je između ostaloga kazao:

– Španjolska je ne samo favorit u ovoj utakmici, oni su favorit za osvajanje Eura. No, sigurno je da im neće biti lako pobijediti Hrvatsku posebno nakon onog našeg izdanja protiv Italije. Vjerujte mi, ova Hrvatska je jaka i u 90 minuta sve je moguće.

Hoće li presuditi fizička ili tehnička komponenta?

– Najjača snaga ove Hrvatske je tehnika. Oni vole igrati jer to im je u krvi. Sigurno će biti zanimljivo.

Je li moguće da utakmica završi 2:2?

- Španjolskoj odgovora svaki remi, ali siguran sam da će oni ganjati pobjedu. Najvažnije je kako će se utakmica otvoriti.

Volite li način na koji ova Španjolska igra?

– Naravno. Imaju najbolji vezni red i igraju najbolji nogomet na svijetu. A najvažniji kotačić u njihovoj igri je Iniesta. Volio bih igrati u ovakvoj momčadi. No, nisu nepobjedivi – kazao je Prosinečki još jednom naglasivši ljubav prema madridskom Realu.

Komentara 14

Avatar Joja
Joja
22:57 17.06.2012.

Ma to je izjavio tako da mi vidimo da nije zaboravio Hrvatske, pitam se sta ce mu delije rec zbog toga

AN
Andreeejjj
22:59 17.06.2012.

Gospodin..kralj..car ROBERT PROSINEČKI!!!! Robi hvala ti za sve što si nam dao, uživali smo te gledati i sve najjjj naaaj u životu tebi i obitelji!

ZG
ZGexil
22:49 17.06.2012.

ako zuti veli da se spanjolci mogu poraziti onda je to sigurno moguce. on nije tip za mlacenje prazne slame i ima sigurno neku sablonu kako bi se to dalo izvesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije