Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESI SLAVE
Povratak na članak

Propali snovi, Hrvati ispustili Svjetsko prvenstvo iz ruku: Jedan šut je presudio

Konačni je pobjednik bio odlučen tek nakon osme serije šesteraca u kojoj je prvo češki vratar Vahala obranio udarac Matoševića da bi potom Vokoun uspio svladati Primića i odvesti Češku na SP

Komentari 3

DM
drazen.muhvic
21:24 10.11.2020.

Ono kada je izbornik samodopadni lik bez muda. Imaš kvalitetnije igrače , ali je protivnika teško probiti. Prava faca tada igra sa 5 igrača u polju, a ne čeka raspucavanje i ne bježi preko tribina van dvorane za vrijeme izvođenja odlučujućeg udarca sa 6 metara...

VL
SS
sokac sa drave
17:20 11.11.2020.

Nasli se u Splitu trener i nekoliko igraca i prosetali sa gradom i onda u kaficu zakljucili da su oni reprezentacija hrvatske u malom nogometu.Normalno uspjeha nije bilo jer nisu igrali nasi najbolji igraci iz svih krajeva hrvatske.Tko je to dozvolio to olako prodavanje ugleda .Netko mora zavrsiti u zatvoru.

VL
SS
sokac sa drave
20:50 10.11.2020.

Bili tici nemaju rezultata.Otkaz treneru za novi pocetak sa mladjim igracima iz svih krajeva hrvatske.Dosta je bilo imamo u hrvatskoj bolje i mladje igrace i boljeg trenera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.