Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENDTNER ZAVRŠIO U OGRADI

Prometna nesreća otvorila vrata Duduu

Eduardo da Silva
AFP
28.09.2009.
u 16:34

Nicklas Bendtner, danski nogometaš i član londonskog Arsenala, doživio je u nedjelju lakšu prometnu nezgodu, zbog koje neće igrati u sljedećem ogledu Lige prvaka.

Njegov Arsenal u utorak, u utakmici drugog kola igra na domaćem terenu protiv grčkog prvaka Olympiacosa, a trener Arsene Wenger najavio je da će izvesti momčad bez Danca.

- Na nekoliko je mjesta zadobio udarce te je natečen. Ne radi se o ozbiljnijim ozljedama, ali nema potrebe forsirati njegov nastup - rekao je Wenger, čija momčad ima tri boda u džepu nakon pobjede u Liegeu protiv Standarda 3-2.

Bendtner, 21-godišnji nogometaš, je u nesreći sudjelovao tijekom nedjelje, kada je izgubio kontrolu nad svojim Aston Martinom, u okolici Arsenalova trening kampa te se zabio u čvrstu ogradu s njim, no izbjegao je teže posljedice.

Podsjetimo da će Arsenal igrati i bez brazilskog veznjaka Denilsona (ozljeda leđa).

Ključne riječi

Komentara 3

BE
beaver
19:26 28.09.2009.

Neide mi i glavu kako je Bentdner rival Eduardu. Eduardo je 100 X boji realizator i asistent. Eduardo je klasni igrac...

ĐE
đenpa
14:26 29.09.2009.

Eduardo će večeras protiv neugodnih Grka pokazati klasu. A nakon toga će Bendtneru bolje biti da nije doživio nezgodu. Mjesto u momčadi Topnika će više teško izboriti

PO
Posavina09
22:02 28.09.2009.

SAMO NAPRIJED DUDU...NEDAJ SE...POKAZI TKO JE MAJSTOR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije