Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov kiks

Promašaj plavih: Čeh Lecjaks u Drugoj ligi može zaraditi 6,6 milijuna kuna

Jan Lecjaks
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
30.07.2018.
u 09:54

U dvoboju s Rudešom na teren je izveo sasvim drugu momčad od one koja je igrala u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv izraelskog Hapoela

Jan Lecjaks (28) je odlukom Dinamova trenera Nenada Bjelice prebačen u drugu momčad plavih. Nakon kiksa maksimirske momčadi protiv Rudeša (1:1) na otvaranju sezone u Prvoj HNL, trener plavih je odlučio napraviti rezove u sastavu.

U dvoboju s Rudešom na teren je izveo sasvim drugu momčad od one koja je igrala u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv izraelskog Hapoela.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

U sastavu je bio i Čeh koji ima godišnju plaću od 450.000 eura. Lecjaks je u Dinamo stigao lani početkom srpnja iz Young Boysa za 500 tisuća eura. Odšteta za njega je milijun i pol eura te je trenutačno najskuplji i najplaćeniji igrač Druge HNL.

Ugovor s Dinamom veže ga još dvije godine, a to bi značilo da igranjem u drugoj momčadi može zaraditi 900.000 eura ili 6,6 milijuna eura.

Komentara 12

MI
Mimizo
11:22 30.07.2018.

treba smijeniti i onoga tko ga je prvo gledao kako igra a onda doveo kao pojačanje a to je VLAK jer to je njegova greška ali jako skupa za Dinamo

Avatar Sokol
Sokol
11:50 30.07.2018.

Marijanu Vlaku dati otkaz, a ovog Čeha zamjeniti za 10 polovnih škoda i darovati nekoj udruzi

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:14 30.07.2018.

Prodajte ga što prije i kupite nekog drugog koji bar može ubaciti centaršut u šesnaesterac !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije