Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA

Ademi: Finale Lige prvaka bit će laganica, Barcelona će slaviti 3:0

Arijan Ademi
Marko Prpić/PIXSELL
03.06.2015.
u 22:08

"Valjda sam jedan od rijetkih koji misli da će finale Lige prvaka biti laganica. Evo, ja bih prognozirao pobjedu Barcelone od 3:0. Stvarno ne vidim načina kako bi se Juventus mogao dokopati vrijednog trofeja."

Dokapetan Dinama Arijan Ademi napisao je tekst za Goal.com u kojem predviđa ishod finala Lige prvaka između Barcelone i Juventusa.

"Valjda sam jedan od rijetkih koji misli da će finale Lige prvaka biti laganica. Evo, ja bih prognozirao pobjedu Barcelone od 3:0. Stvarno ne vidim načina kako bi se Juventus mogao dokopati vrijednog trofeja. Da, mislim da će to biti još jedna lagana pobjeda Barcelone.

Juventus jednostavno neće pronaći načina kako zaustaviti Messija, Neymara i Suareza. Njih se niti ne može zaustaviti. Ako njih sva trojica odigraju najgoru utakmicu u karijeri, a Chiellini i društvo budu na svom najvišem nivou onda to može biti egal utakmica. Ali, teško mi je povjerovati da će sva tri napadača Barcelone biti baš toliko kritični u finalu.

Ako samo jedan od njih bude raspoložen sve će biti gotovo. I jasno, Barcelona opet postati prvak Europe. Oduševljen sam kako Barcelona igra u finišu ove sezone, pa ljudi jednostavno 'ubijaju'. Meni je ova Barcelona uz onu jednu generaciju kod Josepa Guardiole najbolja klupska momčad koju sam gledao u povijesti", smatra Ademi.

Što je još Arijan Ademi napisao, pročitajte na portalu Goal.com

>> Olić ne ide nikamo! Svoju sjajnu karijeru završit će u Hamburgu

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
22:36 03.06.2015.

Ti možeš reći što želiš nakon takve sezone ti svi normalni skidaju kapu , bravo majstore .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije