Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvati

Profesor pod velikim pritiskom

kostelic (1)
Reuters
04.01.2012.
u 22:02

- Ovakav nam snijeg odgovara, podsjeća me na Wengen - tvrdi Pavlek.

Uoči današnje utrke Ivica Kostelić je pod velikim pritiskom. Tolikim da je odlučeno da neće biti najavne presice, što je prvi put otkako se vozi Snježna kraljica da domaći novinari nisu mogli pričati s glavnim junakom utrke.

- Ivica je spreman i zreo. Tužan je što nije bilo paralelnog slaloma u Münchenu jer mu ta utrka leži. No, zato se odmorio nekoliko dana više. Trenirao je u Innerkremsu u sličnim uvjetima kakvi će biti u Zagrebu. Ondje je također nekoliko dana padala kiša - kazuje Vedran Pavlek.

Po direktorovu kazivanju, Ivica će dati sve od sebe, još da ga posluži rulet sa stotinkama.

- Ovakav nam snijeg odgovara, podsjeća me na Wengen.

A u Wengenu je Ivica najviše (4) puta pobijedio u slalomu.

Inače, osim Kostelića, danas bi trebala nastupiti još četvorica Hrvata. Najneizvjesniji je nastup Natka Zrnčića Dima koji je u Bormiju pao u ciljnoj ravnini spusta. Tada mu je natekao butni mišić lijeve noge, pojavio se hematom koji se proteklih dana tretiralo fizikalnim terapijama. Zbog toga nije mogao trenirati, no dobro će se zagrijati i najvjerojatnije nastupiti.

U startnoj kućici bit će i Dalibor Šamšal, Sebastijan Brigović i Matej Vidović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije