Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utajio porez

Procurila snimka sa suđenja Mascheranu, zatvorenog za javnost

Mascherano
Foto: Youtube Screenshot
1/5
22.01.2016.
u 11:19

Zatvorska kazna mu je preinačena u novčanu, pa će uz iznos koji je utajio uvećan za kamate morati platiti i dodatnih 815 tisuća eura.

Nakon što je Javier Mascherano, igrač Barcelone, dobio kaznu od godine dana zatvora zbog utaje poreza, procurila je snimka sa suđenja koje je bilo zatvoreno za javnost.

Argentinac je u dva navrata, u 2011. i 2012. utajio ukupno 1,5 milijuna eura poreza, a suđenje je trajalo samo deset minuta. 

Zatvorska kazna mu je preinačena u novčanu, pa će uz iznos koji je utajio uvećan za kamate morati platiti i dodatnih 815 tisuća eura.

– Sportaš sam i ne znam mnogo o porezu i tim stvarima, to je za mene komplicirano. Kajem se zbog toga što sam napravio, ali nisam to učinio namjerno. Bio sam pošten i odgovoran, poštovao sam klubove za koje sam igrao i zemlje u kojima sam živio. Iz svega ovoga izići ću još jači, napisao je Mascherano na društvenim mrežama.

>>Zvijezda Barcelone osuđena na godinu dana zatvora zbog utaje poreza!

 

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
12:55 22.01.2016.

ma ka.a ovaj.za takve stvari postoji covijek kojeg moras platiti da ti sreduje papire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije