Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Procijenili smo da je došlo vrijeme za rastanak i pustili Čopa u Italiju

Duje Čop
Marko Lukunć/PIXSELL
11.01.2015.
u 11:37

- U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba - rekao je trener Dinama.

Dinamo i Cagliari dogovorili su sve uvjete oko prelaska Duje Čopa u redove talijanskog prvoligaša, a sad je to i potvrđeno na službenoj stranici kluba.

- Duje je bio među igračima koje smo bili spremni pustiti ove zime i nakon nekoliko ponuda u dogovoru s igračem smo odlučili kako je ova Cagliarija najbolja za sve. U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba, ali procijenili smo kako je sada došlo vrijeme za rastanak i iskreno mu želim puno sreće u Italiji. Svakako ima kvalitetu tamo potvrditi dobru formu i igre koje je pokazivao u Dinamu. Nakon što je najbolji strijelac lige otišao u Englesku, a drugi strijelac u Italiju mislim da svi skupa možemo biti ponosni što je naša liga itekako cijenjena u inozemstvu te igrači dobrim igrama u Hrvatskoj, naravno i europskim natjecanjima, mogu dokazati svoju kvalitetu – rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Duje je u Dinamo došao kao slobodan igrač u ljeto 2012. godine te u dvije i pol godine s Modrima osvojio dva naslova prvaka i Superkup te igrao u skupinama Lige prvaka odnosno dva puta Europske lige. Duje je igrajući za Dinamo upisao 110 nastupa, zabio impresivnih 60 golova, osvojio titulu najboljeg strijelca lige te došao do dresa reprezentacije - sve o čemu je oduvijek maštao.

- Imam pomiješane osjećaje, sretan sam i ponosan, ali i malo tužan. U Dinamu mi je bilo jako lijepo, proveo sam ovdje krasne dvije godine, dobio puno od Dinama, ali mu i mnogo dao. Razvio sam se kao igrač i kao čovjek i želim se zahvaliti svim trenerima i suigračima na lijepim iskustvima. Od Ante Čačića koji mi je prvi dao šansu, preko Krune Jurčića do Zorana Mamića koji je svakako jedan od najpozitivnijih ljudi u mojoj dosadašnjoj karijeri. S druge strane, nakon dvije i pol godine htio sam isprobati nešto novo, a talijanska liga i Cagliari su svakako veliki izazov i jedva čekam priključiti se novom klubu - rekao je sada već bivši napadač modrih.

>> Čop nakon transfera iz snova: Ne vjerujem da ću s Cagliarijem ispasti iz lige

Komentara 9

TU
tukinjo
11:57 11.01.2015.

Odlican potez Dinama.. Igrac koji vise nema motiva u HNL u, dosao besplatno , a prodan za velike novce,.. Zamjene imamo.. Duje hvala ti za sve kaj si napravio i dao za nas Dinamo.. Puno srece u Italiji , pokazi da si igracina..

DU
Deleted user
11:57 11.01.2015.

Dobar posao za Dinamo.

DH
dalibor.hren
14:53 11.01.2015.

Niste ga pustili već prodali! Sretno Duje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije