Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 10:9

Primorje u sjajnoj utakmici pobijedilo Jug i plasiralo se u finale Lige prvaka

Jug - Primorje
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
29.05.2015.
u 19:48

Primorje je predvodio Sukno sa četiri gola, dok je Muslim zabio tri. Kod Juga je Nikola Janović zabio tri pogotka

Vaterpolisti Primorja u Barceloni su pobijedili Jug sa 10:9 i plasirali se u finale Lige prvaka. Bila je to sjajna i iznimno napeta utakmica, a Riječani su bili s(p)retniji i na kraju zasluženo pobijedili.

Igralo se gol za gol, momčadi su se izmjenjivale u vodstvu sve do kraja treće i početka četvrte četvrtine, a onda su Muslim, Sukno i Radu Jugovo vodstvo 7:6 pretvorili u vodstvo Primorja 9:7, što je bilo ključno. Macan zatim smanjuje na 9:8, a najbolji pojedinac utakmice Sandro Sukno povećava na 10:8. Janović četiri minute prije kraja utakmice postavlja konačnih 10:9. Nakon toga bilo je još puno prilika za gol, ali mreže su ostale netaknute.

Primorje je predvodio Sukno sa četiri gola, dok je Muslim zabio tri. Kod Juga je Nikola Janović zabio tri pogotka. Primorje će tako u finale gdje će igrati protiv boljega iz dvoboja talijanskog Pro Recca i domaćina Barcelonete. Završna utakmica je u subotu u 19.30, a prvak Hrvatske ide po svoj prvi naslov u ovom natjecanju.

>>Riječani nisu dopustili iznenađenje: Večernjakov pehar ostaje na Kantridi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije