Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKI NOGOMET

Prijić u dvije utakmice postigao sedam pogodaka

Igor Prijić
11.11.2012.
u 21:07

Igor Prijić, nogometaš sisačke Segeste, u velikoj je formi. Nakon što je u prošlom kolu postigao četiri pogotka, sada je postigao tri. Segesta je pobijedila u 13. kolu Treće HNL u gostima Bistru sa 5:0.

- Igor se odlično snalazi u šesnaestercu, ne oklijeva puno kada je u prilici i njegove lopte uglavnom završavaju u mreži - rekao je Borimir Perković, trener Intera, koji je gledao utakmicu u Bistri.

Domaćin je u 28. minuti ostao sa deset igrača. Bernard Gulić, bivši kapetan Intera, dobio je crveni karton zbog psovanja suca. Odmah uz bok Segesti na vrhu tablice je Trnje koje je slavilo u Stupniku. Domaćin je poveo pogotkom Miovića, ali su Tadić i Horvat preokrenuli za pobjedu gosta. Promjena trenera u Lekeniku nije donijela i bolji rezultat. Osvojen je tek bod u susretu sa Vrbovcem. Domaćin je dvaput vodio, gosti su dvaput izjednačili. Vrapče je izgubilo priključak s vrhom nakon poraza od Trešnjevke, a Dugo Selo je sretno, pogotkom Ante Kuljia u sudačkoj nadoknadi osvojilo sva tri boda.

Rezultati 13. kola
: Dugo Selo - Udarnik 1:0, Stupnik - Trnje 1:2, Lekenik - Vrbovec 2:2, Maksimir - Dubrava 1:0, Trešnjevka - Vrapče 2:0, Strmec - Tekstilac-Ravnice 0:2, Bistra - Segesta 0:5, Gaj - Samobor 1:2; poredak: Segesta 31, Trnje 31, Vrapče 27, Dugo Selo 26, Lekenik 20, Udarnik 19, Tekstilac-Ravnice 19, Bistra 18, Maksimir 18, Samobor 16, Stupnik 16, Vrbvovec 15, Dubrava 13 (-3), Trešnjevka 13, Strmec 7, Gaj 4.

Nogometaši Ivanje Reke izdvojili su se na vrhu Prve zagrebačke lige. Pobjedom u Sesvetama, Ivanja Reka sada ima četiri boda više od svojih prvih pratioca. U derbiju kola Šparta-Elektra pobijedila je Dinamo iz Odranskog Obreža, a gosti su bili jako nezadovoljni suđenjem,  a i rano su ostali s igračem manje. Nakon četiri uzastopna poraza Botinčani su pobijedili Odru. Najveće zasluge za tri boda ima dobrih duh Botinčana, Ivica Marić koji je postigao prvi i namjestio drugi pogodak. Sava je iznenadila u Gajnicama, Špančani su uvjerljivo nadigrali ZET, a Sloga Gredelj još jednom je \"popila\" više od sedam pogodaka.

Rezultati 13. kola: Croatia-Prigorje - Ivanja Reka 0:1, Zet - Špansko 0:4, Ponikve - Sava 1:1, Šparta-Elektra - Dinamo (OO) 3:0, Prečko - Concordia 0:0, Mladost (Buzin) - Sesvetski Kraljevec 1:1, Botinec - Odra 2:0, Sloga Gredelj - Nur 0:8; poredak: Ivanja Reka 31, Šparta 27, Dinamo 27, Špansko 27, Nur 23 (-1), Concordia 22, Ponikve 20, Prečko 18, Zet 17, Croatia Prigorje 17, Botinec 15, Sesvetski Kraljevec 14, Odra 13, Sava 10, Mladost 10, Sloga Gredelj 1.

U 8. kolu Prve lige nogometašica, u zagrebačkom derbiju, Agram i Dinamo Maksimir igrli su bez pogodaka. Osiječanke su slavile u Rijeci sa 3:1, a primile su i svoj prvi pogodak u ovom prvenstvu. Viktorija je na svom travnjaku pobijeđena od Pregrade (0:2). Slobodan je bio Marjan. Poredak: Osijek 21 (7), Agram 19, Rijeka 15, Dinamo Maksimir 10, Pregrada 9, Marjan 3 (7), Viktorija 3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije