Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - DINAMO
Povratak na članak

Evo gdje možete besplatno pogledati najveći derbi hrvatskog nogometa, prijenos je dostupan svima

MAXSport će na YouTube-kanalu, kako je najavljeno, besplatno prenositi i obje finalne utakmice Kupa. One su, kako smo već naveli, na rasporedu 15., odnosno 30. svibnja.

Komentari 4

Avatar Provokator1
Provokator1
14:14 02.04.2024.

Finale dvije tekme ?!?!? A polufinale se igra na jednu utakmicu i u domaćinstvu jedne ekipe umjesto da je neutralan teren ako se igra jedna tekma.

VL
DE
Dex
10:46 02.04.2024.

ovaj HRT treba ukinuti .. nama prijnosa reprezentacije niti kua a jedino što oni "proizvode" su sranja tipa zvjezde arlauču gdje netko ubire masne provizije

VL
Avatar CUBE
CUBE
18:10 02.04.2024.

Ajduk plaća prijenos utakmice, zauvrat traže da ih se ne gađa kad pognute glave napuštaju travnjak

VL
GN
gnoj
09:05 03.04.2024.

Na izborima ću glasati za onog tko ukine Tv pretplatu ili HRT ! Pa makar to bio i SDP !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.