Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo pojačanje

Prijelazni rok je tek počeo, nezadovoljni igrači žele otići

palic
Željko Hladika/PIXSELL
23.12.2010.
u 09:30

Talentirani ofenzivni veznjak stiže iz zaprešićkog Intera, a otac mu je naš ponajbolji malonogometaš Josip

Dinamo je potpisao ugovore s dvojicom novih igrača, Josip Brezovec i Antun Palić su predstavljeni u Maksimiru.

– Vjerujem da će dečki biti ne samo dio kotača nego i važne karike. Josip je bio kapetan Varaždina, igra vrhunski, a Antun je vrsni ljevonogi vezni igrač izrazite tehnike – rekao je sportski direktor plavih Zoran Mamić.

Antun dugo ozlijeđen

Dečki su dobili nove dresove, a Josip Brezovec je mnogo razgovarao s Davorom Vugrincem koji mu je prenio svoja iskustva iz Maksimira, savjetovao ga.

– Rekao mi je da samo radim, i više nego dosad, mogu obećati da ću ostaviti srce na terenu – rekao je Brezovec.

– Bio sam dugo ozlijeđen, sad sam se vratio u svoj klub, bio sam ovdje kad sam imao 15 godina, ovo je ostvarenje mog sna – rekao je Antun Palić dok je njegov ponosni otac Josip sve gledao sa strane. I on je bio u Dinamu.

– Imao sam ugovor, ali sam zaključio da ne mogu igrati i otišao sam s 22 i pol godine, Antun nastavlja gdje sam stao. Išao je težim putem, bio je deset mjeseci ozlijeđen (aduktor i trbušni zid), preko istoka i zapada grada do centra – rekao je tata Palić koji je bio ponajbolji malonogometaš u Hrvatskoj.

Ima li sin dribling na tatu?

– Ma on je puno bolji!

Dolazak Palića i Brezovca ne znači da je prijelazni rok u Dinamu blizu kraja.

– Imamo dosta igrača, ne igramo puno utakmica na proljeće, ali pratimo što se događa na tržištu. To je realno u ovom poslu, nikad nije gotovo. Ima vremana i za odlaske, no nemojte sad nešto prejudicirati jer se baš ništa nije dogodilo. K tome, ima i igrača koji nisu zadovoljni svojim statusom i željeli bi otići – kaže mlađi Mamić.

Dodo, Morales, Slepička...

Tko su ti nezadovoljni koji bi mogli otići, jesu li rekli da žele otići?

– Razgovaramo, živimo s igračima i naravno da je bilo pitanja o statusu pojedinaca koji su, ako se nešto pojavi, spremni razgovarati o odlasku. Igrači moraju biti malo egoistični, vjeruju da zaslužuju više igrati, to je normalno – nije želio govoriti o konkretnim imenima Zoran Mamić.

No, jasno je da bi u tu skupinu lako mogli Slepička i Morales koji kod Halilhodžića nisu dobili značajniju minutažu, Dodo će teško ostati u plavom jatu.

Dinamo zasad, barem po riječima sportskog direktora, neće nikoga povući iz Lokomotive.

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Mamlaz
10:03 23.12.2010.

Jeeeeeee, sretni mi!!! Palić i Brezovec dolaze, vratit će se i Sivonjić i opet ćemo imati momčad za haranje Europom. *Headdesk* Kaj svatko tko ima tatu ili odigra jednu dobru polusezonu mora doći u Dinamo? Svaka čast malom ali gledaodao sam ga i nije klasa za veliki nogomet. Bolje bi mu bilo da se posveti malom kao stari.

MA
Mamlaz
10:30 23.12.2010.

LoL!!! Unlajkajte koliko hoćete, to nisu pojačanja nego k od ovce. Uostalom, bute vidli i sami. ;)

MG
mgodek2
17:22 23.12.2010.

Činjenica je samo jedno. U Hrvatskoj Dinamo kupi koga želi. Što se tiče ove dvojice oni bi sigurno za bilo kojeg našeg prvoligaša predstavljali ozbiljna pojačanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije