Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni izlasci igrača

Prije dvije godine špijunirane su glavne zvijezde Barcelone

Barcelona (1)
Reuters/AFP
26.10.2010.
u 15:09

Početkom 2008. godine istražitelji jedne detektivske agencije pratili su Barcelonine zvijezde Eto'oa Ronaldinha, Deca i Piquea.

Detektive je unajmio Barcin predsjednik Joan Laporta, a navodno je za jednotjedno praćenje Gerarda Piquea morao plaćati pet tisuća eura. Španjolskog igrača, koji je tada došao iz Manchester Uniteda, pratili su neprestano sedam dana. Istražitelji u svojim izvještajima za Piquea nisu naveli nijednu lošu naviku.

Barcelonin je predsjednik vrlo nemirno spavao te je često tražio od istražitelja da po noći obilaze mjesta na koja su igrači izlazili. Izvještaji su bili negativni, zbog nediscipline i nepoštovanja klupskih pravila u klubu je ostao samo Eto'o, no i on je sljedeće godine napustio Nou Camp.

Takvih stvari zasad nema u Schalkeu, a po burnom vikendu, možda će i u tom bundesligašu razmisliti o praćenju igrača. Naime, barem sedmorica igrača ostala su u jednom noćnom klubu u Frankfurtu do četiri ujutro.

Trener Felix Magath igračima nije zamjerio cjelonoćni izlazak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije