Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje za prvu ligu

Prihod sa utakmice Cibalia - S. Belupo za nastradale u poplavi

Slaven Belupo Hajduk
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
25.05.2014.
u 16:37

Iako su farmaceuti i papirnati favoriti, kvalifikacije su oduvijek bile lutrija. U nedjelju će u gradu na Bosutu, gdje će Slaven igrati protiv Cibalije prvu utakmicu kvalifikacija za Prvu HNL, biti i stotinjak navijača koprivničkog kluba

I dok su igrači vinkovačke Cibalije navodno tek dobili plaće za siječanj, u Slaven Belupu takvih problema nemaju. Predsjednik kluba Stanislav Biondić najavio je čak da će momčad biti i nagrađena ako ostane u Prvoj HNL. Vjerojatno se ne radi o nekim velikim novcima, jer zlatna financijska vremena koprivničkog kluba postala su lijepa prošlost, ali za “mir u kući” puno znači.

Farmaceuti favoriti

Iako su farmaceuti i papirnati favoriti, kvalifikacije su oduvijek bile lutrija. U nedjelju će u gradu na Bosutu, gdje će Slaven igrati protiv Cibalije prvu utakmicu kvalifikacija za Prvu HNL, biti i stotinjak navijača koprivničkog kluba. Svi se nadaju povoljnom rezultatu koji bi ih prije uzvratne utakmice kvalifikacija u četvrtak u Koprivnici dodatno približio ostanku u ligi.

Trener Elvis Scoria u petak je odveo momčad u karantenu u Đurđevac, a jučer su produljili i za Vukovar.

– Cibalia će pred svojim navijačima sigurno igrati agresivno, a na nama je da budemo hrabri i da im se na kvalitetan način odupremo. Nećemo mijenjati svoj stil igre iz zadnjih utakmica, učinit ćemo sve da postignemo dobar rezultat. Idemo zabiti gol – rekao je Scoria, dodavši da neće moći računati na ozlijeđenog Vugrinca, Crepulju, Gregurinu i Pranjića, a najvjerojatnije i kapetana Grgića.

– Treba izvući pozitivu iz svega toga. Vuga će nam silno nedostajati u tehničkom smislu, ali s druge strane možemo dobiti na brzini. Ponavljam, važno je da budemo hrabri i psihički jaki – istaknuo je Scoria.

Cibaliji mjesto u eliti

Godinu dana nakon što su ispali iz Prve HNL Cibalijini igrači imaju priliku vratiti se u prvoligaško društvo. Trener Cibalije Stanko Mršić ističe kako je Vinkovčanima svakako mjesto u elitnom razredu.

– Igramo protiv vrlo dobre momčad, koja u zadnje vrijeme igra sasvim solidno. U zadnjim kolima svaka im je utakmica bila nekako kvalifikacijska, pa će ih taj ritam držati – rekao je Mršić koji zbog ozljeda ne može računati na Zgrablića, Džonia i Čulića. Prihod od utakmice bit će uplaćen na račun Crvenoga križa za stradale u poplavama u Slavoniji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije