Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pridružite se 8. PMS regati Žena i budite dio šušura u Viškoj vali!

PMS regata Žena
27.02.2024.
u 16:38

8. PMS regata Žena, ove godine starta na 8. ožujak, jedri se na jednom od najatraktivnijih regatnih polja u Hrvatskoj, Viškoj vali

PMS (Povijesno Mediteranski Skup) Žena, prva isključivo ženska regata u Hrvatskoj, koja se po osmi put tradicionalno organizira povodom 8. ožujka, odnosno Međunarodnog dana žena, ove se godine održava 08. i 09.03.2024. sa startom u 10.00 sati, u Viškoj luci. Prijave za regatu moguće je napraviti slanjem e-pošte na adresu ychost.vis@gmail.com ili osobno u regatnom uredu JK Host u Visu, najkasnije do nedjelje, 03.03.2024. u 23:00 sata.

Ovaj jedinstveni sportski i jedriličarski događaja koji se jedri na jednom od najatraktivnijih regatnih polja u Hrvatskoj, u trokut unutar Viške vale i koji istovremeno promovira žensko jedriličarstvo te na poseban način obilježava Međunarodni dan žena. S obzirom na karakter i šušur, bit će to pravi spektakl za sve ljubitelje jedrenja na početku proljetne jedriličarske sezone.

Regatno polje na samoj sredini Viške vale, ovu regatu čine posebno atraktivnom za gledatelje koji ju mogu pratiti s bilo koje pozicije unutar Uvale Svetog Jurja.

Za sve sudionika i posjetitelje, tijekom ove dvodnevne regate, organizatori pripremaju dodatna iznenađenja, uz finale koje će biti obilježeno svečanom dodjelom nagrada u subotu, 09. ožujka u 20.00 sati, u arboretumu Vile Kaliopa.

Do sada je u regati sudjelovalo više od 175 jedriličarki iz 17 zemalja, a ove se godine očekuje rekordan broj sudionica.

Regata PMS Žena - OSNOVNE INFORMACIJE

  • PMS Žena, prva isključivo ženska regata u hrvatskoj, 2024. godine se po osmi put održava u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena na atraktivnom regatnom polju unutar Viške vale.

  • Organizator regate: JK Host, Vis, Direktor regate: Goran Pećarević

  • Prijave za regatu moguće je napraviti slanjem e-pošte na adresu ychost.vis@gmail.com ili osobno u regatnom uredu JK Host. Vis, najkasnije do nedjelje, 03.03.2024. u 23:00 sata.

  • Program regate: Jedrit će se u trokut, u Viškoj luci, u dva plova, petak 08.03.2024. i subota 09.03.2024. sa startom oba dana u 10.00 sati.

  • Bodovanje: Primijenit će se niski sustav bodovanja

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije