Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI LAVOVE

Priča se o odlasku Nenada Bjelice, a on kaže: Kada dobijete par šamara...

Bjelica i Ivušić najavili sraz Osijeka s Hajdukom u Gradskom vrtu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
13.08.2022.
u 11:06

Trener Osijeka Nenad Bjelica uoči nedjeljne utakmice 5. kola HNL-a s Varaždinom (18.55)

Osijek još traži način da se izvuče iz krize, posebice nakon ispadanja iz Europe i posljednjeg prvenstvenog poraza od Istre 1961. Priliku da se dokaže ima u petom kolu HNL-a u kojem ugošćuje Varaždin (nedjelja,18.55).

- Varaždin je osvježenje HNL-a, pokazao je visoku kvalitetu. Očekujemo da će neopterećeno doći u Osijek. Ako posložimo kockice u glavi, možemo se nadati pobjedi - rekao je Nenad Bjelica i dodao:

- Od ponedjeljka se pripremamo. Fiolić, Kleinheisler i Lovrić lakše su trenirali, a Nejašmić nije trenirao. Čeberko, Žaper i Nejašmić cijeli tjedan rade individualno... Već su mi neki igrači pokazali koliko mogu, a neki da imaju blokadu. Tražim lavove koji su spremni boriti se.

Trener o čijem se odlasku iz Osijeka naveliko priča zaključio je:

- Imam odličan odnos s igračima. Ne mogu biti sretan samo zato što ne pobjeđujemo. Ali to ne umanjuje sve što smo dobro napravili, a to su napravili igrači. Glava se malo promijenila, podložni su onome što se događa oko mene. Želim da uživaju u igri. Imamo problem koji imamo, pokušat ćemo ga riješiti razgovorom. Dogodile su se stvari koje utječu na mene, nisam robot. Bio sam ponosan kada sam vukao ovu lokomotivu. Kad dobijete par šamara, nemate više istu energiju, niti je možete kupiti na tržnici.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije