Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILE ŠKORIĆ
Povratak na članak

Priča o milijunašu s 3250 kn poticaja podignula prašinu: 'Zar je moralnije sve poslati na burzu?'

"Za razliku od ostalih sportskih subjekata u Republici Hrvatskoj poticaje koje NK Osijek dobiva od RH nisu niti desetina onoga što na mjesečnoj bazi NK Osijek plaća u taj isti hrvatski proračun samo na ime donacija koje dobiva za izgradnju stadiona i Kampa Pampas", poručuje Ivan Meštrović

Komentari 2

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:46 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

VL
WA
wannabenovinari
17:09 03.05.2020.

Lako se činovniku u ime države razbacivati novcima, kad to nisu njegovi privatni novci, a i dobro zna da neće biti odgovoran ni za što. Sve dok jedva ima za siromahe, bogatima se nema što uplaćivati pomoć. Država bi tu mogla malo se za promjenu primiti posla i provjeriti nečiju imovinu, umjesto uplaćivati svima jednako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.