Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NOVI REKORD

Priča o dječaku iz Pule zapanjila sve u regiji, i Srbi priznali da su Hrvati nenadmašni majstori

Rocco Žiković
Foto: Screenshot
07.01.2021.
u 18:03

Žiković je upisao već deset nastupa za Hrvatsku u mlađim uzrasnim kategorijama, U-15, U-16 i U-17 , a bio je kapetan i najbolji igrač selekcije koja je nedavno u Osijeku osvojila turnir Vlatko Marković

Rocco Žiković, 15-godišnji iznimno daroviti nogometaš Istre 1961, postat će novi igrač Red Bull Salzburga čim u siječnju proslavi rođendan. Vijest je odjeknula u ovdašnjim medijima jer dosad nije zabilježeno da je netko tako mlad iz Hrvatske ostvario tako unosan transfer.

Naime, Istri će pripasti dva milijuna eura, ali Glas Istre navodi da bi sveukupna odšteta mogla dosegnuti čak 3,5 milijuna eura, jasno, ovisno o daljnjim dogovorenim bonusima. 

U svakom slučaju, govorimo o rekordnom transferu za pulski klub, a dogovoreni posao ostavio je gotovo bez riječi i mnoge druge medije u regiji, pa tako srpski Mondo u naslovu ističe da su Hrvati stvarno majstori za transfere.

- Hrvati doslovno zadaju domaće zadatke cijeloj regiji - piše autor članka, dok njegov kolega s portala Alo priznaje da su Hrvati opet pomaknuli granice.

I nisu se samo Srbi raspisali o transferu, o odlasku Žikovića u Salzburg informaciju je prenio i slovenski portal Ekipa24, i to uz naslov: Hrvati se busaju u prsa, smiješi se rekordan transfer, ovakav posao niste očekivali.

Inače, Žiković je upisao već deset nastupa za Hrvatsku u mlađim uzrasnim kategorijama, U-15, U-16 i U-17 , a bio je kapetan i najbolji igrač selekcije koja je nedavno u Osijeku osvojila turnir Vlatko Marković.

Igra u veznom redu, a sve do jučer je bio i Kapetan kadetske momčadi Istre 1961.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar Cornelius
Cornelius
19:03 07.01.2021.

Nije ovom "hrvatskom" portalu bitan ni ovaj mladi igrač, ni Hrvatska repka, ni Istra1961, ni transfer, ni nogomet... samo i samo njihova zapadna turska, njihovi zapadni turčini! SRAMOTA!! Al ne kužim, kad tolko obožavaju tu smrdiju, kaj se tam nee presele i uživaju za sva vremena. Zakaj pate u toj omraženoj Hrvatskoj, zakaj...? Radi tih zločestih kuna koje su još ujkani uveli?

Avatar majkuvam
majkuvam
22:19 07.01.2021.

Mladi Hrvat se seli u Salzburg,kakve veze imaju Srbi s tom činjenicom?To izgleda samo razumiju novinari VL-a.

SB
Sbking
02:33 08.01.2021.

Iskompleksirani novinari VLa dizu srbe na razinu polubozanstva, svaki drugi dan clanak sta je netko iz srbije rekao na nesto u RH Tragicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije