Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Preživio horor: Igrač Arsenala koji je izboden u listopadu vratio se treninzima

Arsenal v Nottingham Forest - Premier League - Emirates Stadium
Foto: David Klein
1/5
15.12.2022.
u 08:18

- Što se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Vodio sam svoje dijete u kolicima, a onda sam osjetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i vidio čovjeka kako ispred mene ubada osobu u vrat - bio je ispričao nakon napada Mari.

Pablo Mari (29) trenirao je po prvi put s Monzom nakon što je prije nepuna dva mjeseca preživio smrtonosni napad u trgovačkom centru u Assagu. Igrača Arsenala koji je u Italiji na posudbi napadač je ubo u leđa. Napad je bio djelo 46-godišnjeg mentalnog bolesnika koji je iskoristio izloženi kuhinjski nož u trgovini Carrefour, a njime je ubio 47-godišnjeg Bolivijca koji je tamo radio te ranio još jednog radnika i četiri kupca.

>> Zlatko Dalić o sucu: "Bolje da ga ne upoznam, šta će mi?"

- Što se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Vodio sam svoje dijete u kolicima, a onda sam osjetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i vidio čovjeka kako ispred mene ubada osobu u vrat. Ja sam dobro, već ću u ponedjeljak biti na terenu - kazao je za La Gazzettu dello Sport, ali njegov oporavak ipak je trajao nešto duže.

Morao je na operaciju, a iz milanske bolnice Niguarda, u kojoj je španjolski nogometaš operiran, priopćili su da su Mariju morali rekonstruirati dva mišića u predjelu leđa.

- Ovakav tip ozljede mišića uobičajeno zahtijeva dva mjeseca mirovanja prije povratka fizičkim aktivnostima - rekli su krajem listopada, no Španjolac se očito dobro oporavlja jer je već ponovno na terenu. 

Stoper je za Monzu dosad odigrao osam utakmica i postigao jedan pogodak. Na ljeto bi se trebao vratiti u Arsenal, a prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije