Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuska komisija

Presuda - Ibra nije nagazio Lovrena!

Ibrahimović Lovren
Screenshot Youtube
11.01.2013.
u 14:42

Disciplinska komisije Francuske nogometne lige oslobodila je optužbi Zlatana Ibrahimovića, napadača Paris Saint-Germaina da je namjerno stao na lice braniča Lyona Dejana Lovrena.

Nismo mogli utvrditi da je Ibrahimović namjerno nagazio na Lovrena u susretu njihvih momčadi 16. prosinca prošle godine stav je spomenute Komisije.

- Nakon što smo čuli igračeva odvjetnika i predstavnike PSG-a, te pročitali zapisnik sa utakmica, koji je napisan nakon što su objevljene fotografije, Komisija nije ustanovila da je igrač namjerno stao na svog protivnika te slijedom toga nije potrebno sankcionirati igrača - objavila je komisja LFP-a.

Podsjetimo, Ibrahimović koji je u 16 utakmica postigao 18 golova, je već zaradio suspenziju, kada je nogom udario vratara St. Etiennea Stpehanea Ruffiera..

Je li namjerno ili ne, prosudite sami...

Komentara 3

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:46 11.01.2013.

Kladim se da je Balkanac to namjerno ucinio! Uostalom, i sam Lovren tvrdi da je to bilo namjerno, a on bi trebao znati bolje od bilo koga...

PI
pinichi
16:14 11.01.2013.

Kad deset puta pogledam snimku, pitam se bi li francuski "disciplinci" donijeli istu odluku da je kojim slučajem Lovren onako nagazio Ibrahimovića.

NI
Nini istrijan
18:00 11.01.2013.

Naslov je pogresan jer ,osim u komentarima, Ibra nije nagazio Lovrena.On ga je u svojo zelji da stigne loptu udario sa strane i pitanje je bilo dali je to bilo namjerno ili ne. Disciplinska komisija ima u svakom slucaju mnogo bolje snimke nego ove fotografije koje se snimaju iz raznih uglova kako je kome sto po zelji. Komisija je dala svoj zakljucak i tu nema sto da se nadoda,svidjalo se to nekome ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije