Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERI U NANTESU

'Prerano smo opteretili Klasnića'

08.11.2008.
u 14:49

U redovim francuskoga prvoligaša Nantesa odlučili su “stati na loptu” i zaštiti svog hrvatskog napadača Ivana Klasnića (28), kojeg su doveli ovog ljeta.

Nakon što u prvih 12 kola nije uspio zabiti niti pogodak za Nantes, svrhu prošloljetnog transfera u Nantes hrvatski će reprezentativni napadač pokušati dokazati u današnjem (subota) dvoboju protiv gostujućeg Toulousea na Le Beaujoireu.

Golgeterski post internacionalno priznatog strijelca pokušali su objasniti treneri: pomoćni Georges Gacon i prvi Elie Baup.

- Klasnić je definitivno preopterećen prerano. Mislim da smo bili pomalo nespretni u njegovu doziranju. Zbog toga zaslužuje nešto veći kredit od ostalih igrača - izjavio je Gacon, dok je Baup dodao:

- Otkrio sam da se fizički strahovito preopteretio. Zato je trebao dva tjedna posebnog rada s Georgesom kako bi došao sebi. Mislim da ga tako rano nakon nastupa na Euru nije trebalo opterećivati.

Na Ivanovu je stranu stao i predsjednik Valdemir Kita izjavivši da je siguran da hrvatski napadač nije dosad niti pomislio na odlazak iz Nantesa.

- Znam da Ivan nije čovjek koji se olako predaje - rekao je predsjednik.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije