Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Preokret Liverpoola unatoč crvenom kartonu, Mitoma zabio fenomenalan pogodak

Liverpool v AFC Bournemouth - Premier League - Anfield
Foto: Peter Byrne/PRESS ASSOCIATION
1/2
19.08.2023.
u 18:34

Početkom drugog poluvremena je zbog opasnog starta džonom kopačke izravni crveni karton dobio Liverpoolov Argentinac Alexis Mac Allister, no to nije smetalo redsima jer su do kraja utakmice došli do 3:1 slavlja

Nogometaši Liverpoola u susretu su 2. kola engleskog prvensta ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na svom Anfieldu Bournemouth rezultatom 3:1 (2:1).

Gosti su poveli u otvaranju susreta preko Semenya u trećoj minuti, a još su i imali jedan pogodak poništen zbog minimalnog zaleđa već u prvoj minuti susreta. 

Međutim, domaći su preokrenuli već do poluvremena golovima Diaza koji je 27. minuti sjajno zabio poluškaricama i Salaha koji je u 36. nakon promašenog kaznenog udarca zabio iz odbitka. Početkom drugog poluvremena je zbog opasnog starta džonom kopačke izravni crveni karton dobio Liverpoolov Argentinac Alexis Mac Allister.

No to na kraju nije smetalon redsima jer je povećanje vodstva na 3:1 te konačni rezultat postavio Diogo Jota u 62. Liverpool sada ima četiri boda, a Bournemouth je ostao na jednom.

U preostala dva dvoboja igrana istovremeno gosti su upisali uvjerljive pobjede, Brentford je s 3:0 svladao Fulham koji je dobio crveni karton. Dva pogotka za Brentford je zabio Bryan Mbeumo, a jedan Yoane Wissa.

Brighton and Hove Albion je fenomenalnom igrom te 4:1 rezultatom nadigrao Wolverhampton Wanderers, isto kao i Lutona u prvom kolu, a fenomenalan pogodak je trkom s centra za vodstvo Brightona zabio Kaoru Mitoma. Wolverhampton je, kao i Fulham, zaradio crveni karton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije