Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU BILO SPASA

Preminuo jedan od najboljih u povijesti: Pronađen mrtav u vili, sumnja se na srčani udar

FILE PHOTO: Australia v England Fourth Test - 3 Mobile Ashes Test Series 2006-07
Foto: JASON O'BRIEN/REUTERS
1/3
04.03.2022.
u 17:27

- Obitelj sada traži za privatnost, a detalje će podijeliti s javnosti u narednom periodu.

Jedan od najboljih kriketaša svih vremena, Australac Shane Warne preminuo je u dobi od 52 godine u svojoj vili u Tajlandu, a sumnja se kako je razlog smrti srčani udar.

- Shane je pronađen u svojoj vili i usprkos svim naporima medicinskog osoblja nije mogao biti reanimiran. Obitelj sada traži za privatnost, a detalje će podijeliti s javnosti u narednom periodu - objavila je Warneova služba za odnose s javnosti.

Warne je igrao za Australiju od 1992. do 2007. godine, a tijekom tog razdoblja je postigao 708 "wicketa". U centru pažnje bio je i tijekom zaruka s poznatom glumicom Elizabeth Hurley.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije