Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERO HRGOVIĆ

Tuga i bol u obitelji Hrgović: Preminuo je Filipov otac u 67. godini života

Zagreb: Konferencija za medije Filipa Hrgovi?a povodom prelaska u profesionalni boks
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
18.04.2022.
u 11:02

Filip je bez riječi objavio osmrtnicu na svome Instagramu, a odmah je dobio velik broj komentara u kojima mu prijatelji, poznanici, obožavatelji i drugi izražavaju sućut.

Preminuo je otac našeg najboljeg boksača Filipa Hrgovića, Pero Hrgović u 67. godini. Kako piše na osmrtnici, preminuo je nakon duge i teške bolesti.

Filip je bez riječi objavio osmrtnicu na svome Instagramu, a odmah je dobio velik broj komentara u kojima mu prijatelji, poznanici, obožavatelji i drugi izražavaju sućut.

– Ja sam ti, kralju, rođen za velike stvari. Vjerujem da ću biti najbolji kad dođu ovi novi protivnici, imam dobrog psihologa, Isusa iz Nazareta, s njim radim već dugo vremena, on me priprema na psihološkoj i duhovnoj razini, tako da mislim da tu nema greške - rekao je Filip na svojoj posljednjoj presici pred hrvatskim novinarima uoči svoje iduće borbe  koja će u Las Vegasu. Biti Filip Hrgović (29, 14-0) 7. svibnja borit će se protiv  Zhileija Zhanga (38, 23-0-1). A sam će meč biti na priredbi koju predvodi jedan od ponajboljih boksača svijeta Saul ‘Canelo’ Alvarez (37, 57-1-2) kojeg čeka okršaj protiv Dmitryja Bivola (31, 19-0).

Filip je i nedavno na svojim društvenim mrežama objavio story u kojemu čita Bibliju. Ona će mu u  ovim trenucima vjerojatno biti velika utjeha i pomoć. Otac ga je učio tradicionalnim vrijednostima i Filip ga je uvijek isticao kao svoju stijenu i podršku, a otac Pero nije štedio pohvaliti svoga sina i reći koliko je na njega ponosan.

Sprovod Pere Hrgovića biti će u četvrtak u 15:00 na Markovom polju.


 

>> Filipova presica uoči idućeg meča:

Ključne riječi

Komentara 3

LL
lijepa_li si
12:04 18.04.2022.

počivao u miru božijem, na svojoj grudi hrvatskoj.

BR
brzizestok
13:25 18.04.2022.

Nisam fan Hrgovića, ali ovo je tužna vijest. I ne vidim potrebu da novinari to objavljuju na sva zvona. Ostavite obitelj na miru barem u ovim trenucima

AL
alzamalo
12:46 18.04.2022.

Sućut obitelji,, "stari" pocivaj u miru odgojio si pravog Hrvatskog sina!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije