Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Preminuo je legendarni afrički nogometaš (76) koji je osvajanjem zlatne lopte ušao u povijest

Pixabay
03.09.2023.
u 11:04

Informaciju o njegovoj smrti objavio je Olimpique Marseille, tamo gdje je proveo veliki dio svoje nogometne karijere, a nastupao je i za Saint Etienne s kojim je osvojio pet uzastopnih naslova prvaka Francuske

Bivši napadač francuskog Marseillea Salif Keita preminuo je u 76. godini, javljaju francuski mediji. Radi se o nekadašnjem reprezentativcu Malija, koji je 1970. godine zauvijek ušao u nogometnu povijest. Radi se o prvom nogometašu koji je dobio afričku Zlatnu loptu.

Informaciju o njegovoj smrti objavio je Olimpique Marseille, tamo gdje je proveo veliki dio svoje nogometne karijere, a nastupao je i za Saint Etienne s kojim je osvojio pet uzastopnih naslova prvaka Francuske. 

VEZANI ČLANCI:

- Njegovi golovi bili su važan dio naše povijesti - objavili su iz Marseillea. 

Preminuo je u subotu u Bamaku. Osim za spomenute francuske klubove, nosio je dres Valencije, Sportinga iz Lisabona, a karijeru je završio u SAD-u.

http://

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:41 03.09.2023.

Zbog načina na koji je napisan naslov (clickbait) mislio sam da se radi o jednom drugom nogometašu - Weahu, iako je on dosta mlađi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije