Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKA BRKIĆ

Preminula uspješna hrvatska sportašica, imala je samo 18 godina

Nika Brkić
Facebook
03.01.2024.
u 12:23

Tužne vijesti stižu iz Vinkovaca, preminula je Nika Brkić

Tužna vijest stigla je iz Vinkovaca, preminula je hrvatska karatašica Nika Brkić. Imala je samo 18 godina.

"Riječi teško mogu izraziti bol koju osjećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić. Nika je bila ne samo vrhunska karatistica već i osoba koja je širila pozitivnu energiju oko sebe. Sjećat ćemo je se po njezinoj predanosti sportu i velikom srcu. Neka njezina duša pronađe mir, a njezina obitelj i prijatelji nađu snagu u zajedništvu. Naše misli su s vama u ovo teško vrijeme gubitka. Počivaj u miru, draga Nika", objavio je Hrvatski karate savez.

Nika je prije tri mjeseca osvojila zlato na 21. karate Darfestu u Daruvaru u kategoriji do 53 kilograma. Godine 2018. postala je viceprvakinja Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 19

NE
NenoIzKvarta
12:46 03.01.2024.

Počivaj u miru djevojko

Avatar Behemot
Behemot
12:52 03.01.2024.

Pretužno.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
13:19 03.01.2024.

Počivala u miru. Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije