Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samokritična odluka

Premda je izborio SP, Repeša nije ostao

'sport...zagreb...29.06.2007. lipovecka 1, hrvatski kosarkaski savez, presica, izbornik jasmin repesa,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
16.10.2009.
u 20:03

Za razliku od Slavena Bilića koji ostaje za kormilom vatrenih iako nije izborio nastup na SP-u, a i izgubio je kontrolu nad dijelom igrača, košarkaški izbornik Jasmin Repeša odlazi s klupe reprezentacije, u kojoj nije bilo incidenata.

Repeša ne želi govoriti dok ne načini izvješće i preda ga Stručnom savjetu, što će učiniti do 15. studenoga, no svjestan je svojih pogrešaka i smatra kako je moralno da netko drugi nastavi njegov posao.

Po njegovu mišljenju, trebao bi to biti njegov pomoćnik Dražen Anzulović, a po mišljenju nekih Velimir Perasović. U svakom slučaju, taj će za SP morati rekonstruirati momčad, i to po “vojnom” modelu, kao srpski izbornik Ivković. U reprezentaciju treba zvati one koji to zaista žele, i koji nakon izgubljene utakmice zaplaču, poput Ukića, a ne one koji kažu: “Što mi je sve to trebalo!”.

Za razliku od Repeše koji je za svoj posao primao 10.500 kuna mjesečno, srpski izbornik Ivković prima mjesečno 20.800 eura, odnosno 250.000 eura godišnje.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
20:16 16.10.2009.

Je Bilica smo nanova htjeli...a ovoga ??...koji glupi clanak..nema nista sa nogometom...svakakvih zavidnih novinarcica ima u cijeloj hrvatskoj...jadno,bas jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije