Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPATOM NA MANDŽU...

Lakat Songa 'opjevan' na internetu

Hrvatska - Kamerun
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.06.2014.
u 02:45

Zanimljivo je da je Songov ujak Rigobert Song također poznat po crvenom kartonu na Svjetskom prvenstvu.

Grubi prekršaj Kamerunca Alexa Songa nad Marijem Mandžukićem u 40. minuti sudac je kaznio crvenim kartonom. Već tijekom utakmice na Songov nepotrebni i nekorektni potez reagirali su navijači na internetu i krenuli raditi šaljive montaže na Songov račun. 

Donosimo vam neke od najduhovitijih. 

Zanimljivo je da je Songov ujak Rigobert Song također poznat po crvenom kartonu na Svjetskom prvenstvu. Štoviše, Rigobert Song je poznat u povijesti nogometa kao jedini igrač uz Zinedinea Zideanea (ne po umijeću, nego po kartonima) koji je zaradio isključenja na dva različita Svjetska prvenstva (uspjelo mu je to 1994. u SAD-u u utakmici protiv Brazila, te 1998. u Francuskoj protiv Čilea). 

 

 

 

Komentara 10

HJ
hjuric
07:17 19.06.2014.

Ako se dobro kužim u rodbinske veze, Rigobert Song bi trebao biti stric Alexu Songu, a ne ujak. Osim ako se obitelji s očeve i majčine strane ne prezivaju Song ili se prezime u Kamerunu nasljeđuje od majke, a Rigobert se nije ženio.

AM
amarja57
10:24 19.06.2014.

totalno neprofesionalno,ovakvo ponasanje fifa treba kazníti najvecom kaznom jer covjek je to napravio iz bjesa i puno mrznje ,sramotno.

RA
rasimcanaj
04:07 19.06.2014.

ha,ha,haaaaaaaaaaa....da mi se barem nasmjesti poslije tekme sa Mexicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije