Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST MJESECI KAZNE

Predsjednik talijanskog saveza suspendiran zbog rasističkih izjava

Italija - Norveška
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.10.2014.
u 19:27

Tavecchio, koji je nedavno preuzeo kormilo FIGC-a, je govoreći o tome kako afrički nogometaši brže dolaze do prilike od talijanskih, tamnopute igrače nazvao ljudima koji "jedu banane"

Uefa je na šest mjeseci suspendirala predsjednika Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Carla Tavecchija zbog rasističkih izjava. Tavecchio za to vrijeme neće moći obnašati bilo koju funkciju u europskom nogometu, a zabranjen mu je dolazak na kongres Uefe.

Tavecchio, koji je nedavno preuzeo kormilo FIGC-a, govoreći o tome kako afrički nogometaši brže dolaze do prilike od talijanskih, tamnopute igrače nazvao je ljudima koji "jedu banane".

Inače, kontroverzni 71-godišnjak je već prije osuđivan zbog prijevare, utaje poraza, neplaćanja osiguranja, zlouporabe položaja...

Vidalu 100 tisuća eura kazne

Juventus je, pak, kaznio Čileanca Artura Vidala s čak 100 tisuća eura jer se u alkoholiziranom stanju potukao u jednom noćnom klubu, a onda zakasnio na trening.

>> Arturo Vidal završio na klupi jer se potukao u kafiću!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije