Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Predsjednik Talakić i direktor Škrtić poslušali navijače i dali ostavke

'07.03.2012. Karlovac - Predsjednik karlovackog HDZ-a Damir Jelic izvjestio o zavrsenim izborima u temeljnim ograncima i najavio izbor za gradski HDZ. Uz Jelica na tiskovnoj su bili i Amirudin Talakic
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
28.03.2012.
u 21:43

Vijest o ostavci kluba do Gademza je stigla mailom posredovanjem ureda karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića. Iako se nalazi na službenom putu u Litvi, Jelić je posredovao u kontaktima vezanima uz klub i navijače

Da i predsjednik i direktor nekog kluba predaju svoje ostavke i to isti dan kad to od njih zatraže navijači, zvuči kao znanstvena fantastika u cijelom nogometnom svijetu, a pogotovo u Hrvatskoj gdje se to od nekih klupskih čelnika bezuspješno traži već godinama. No upravo se to dogodilo u Karlovcu nakon što je Klub navijača Gademz poslao otvoreno pismo i zatražio odlazak čelnih ljudi. Ostavke su predali i predsjednik Amirudin Talakić i direktor Branko Škrtić.

Istrage usporile pretvorbu

– Osam mjeseci sa suradnicima sam pokušavao klub uvesti u mirnije i stabilnije vode, ali dubioze su, nažalost, nepremostive. Prije moga dolaska započele su policijske istrage koje su dodatno opteretile funkcioniranje kluba i onemogućile brži proces pretvorbe koji je mogao biti dobar put u budućnost. Zbog toga, a najviše zato što to traže navijači, odlučio sam dati neopozivu ostavku na mjesto predsjednika – objasnio je Talakić.

Vijest o ostavci kluba do Gademza je stigla mailom posredovanjem ureda karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića. Iako se nalazi na službenom putu u Litvi, Jelić je posredovao u kontaktima vezanima uz klub i navijače.

– Jelić je najavio da u klubu ubuduće neće biti imenovanja s političkom pozadinom. Osim toga, organizirao je da u subotu, usprkos neriješenom dugovanju HEP-u, dobijemo struju i tako organiziramo susret protiv Lučkog – ispričalo nam je nekoliko članova Gademza.

Na stadionu je, usprkos ostavci, bio i direktor Škrtić.

– Naravno da sam došao. Učinit ću sve u interesu kluba, a to je prije svega igranje sljedećih utakmica. Žao mi je što je do ovoga došlo jer, nažalost, pobjeđuju oni koji klub žele uništiti – ispričao je Škrtić i dalje tvrdeći da je sporazum s njemačkom tvrtkom Haag Sportmanagement dobar za klub.

Traže ukidanje suspenzije

– Dogovor je bio jasan. Oni nama jeftine igrače, na kojima bismo i mi i oni nakon nekog vremena zaradili. Pa i Celio je došao bez kune odštete, a sada ga možemo prodati kao našeg igrača – ispričao je ogorčeni Škrtić.

Disciplinska komisija HNS-a suspenzijom Karlovca nikoga u klubu nije iznenadila. Ipak, svi su svjesni da će igrači kojima je klub dužan novac teško do njega doći dok je žiro-račun kluba blokiran. Karlovac će poslati žalbu HNS-u sa željom da mu dopusti igranje subotnje utakmice.

Između prvih ljudi kluba i navijača posredovao je gradonačelnik Jelić te najavio da više neće biti političkih imenovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije