Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU NIŠTA NOVO
Povratak na članak

Predsjednik Jakobušić mijenja trenere kao čarape, stigao već šesti u dvije godine

'U prvoj četvrtini prvenstva već pet trenera je u HNL-u platilo glavom, to se nije događalo u prošlosti'

Komentari 3

ZO
zoranos
09:58 13.09.2022.

Dovodiš igrače bez odštete, igrače koji su otpisani ili koji žele promjenu i kojima istiće ugovor i sa takvom politikom se nadaš probijati u Europi i rušiti Dinamo koji kupuje Štefulja i Nevistića za preko 2 milijuna eura da bi mu sjedili na klupi??? Ako to nisu nerealne želje onda ne znam što su! Lažu bedasti narod koji stvarno mora da je prenaivan da u to povjeruje, pa imaju 20 tisuća da ne kažem koga na tribinama koji vjeruju da je zamlja ravna očito i u euforiji čeka da se to i dokaže! I tako svake godine već desetljećima, a zemlja i dalje okrugla. Pa dokle više???

VL
HU
Hulk
17:51 13.09.2022.

Ispravak netočnog navoda!Nije vam Dambrauskas donio kup protiv Rijeke nego glavni sudac sa VAR sobom i HNS ! Rijeka je unapred bila žrtvovana zbog mira u Hajduku,Splitu i Dalmaciji !

VL
HU
Hulk
09:02 13.09.2022.

Nije se rodio još trener koji bi zadovoljio" ulicu " !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.