Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH KOMPLIMENTI

Predsjednik Intera Moratti: Kovačić je poseban, kompletan igrač

Mateo Kovačić portal (1)
Marko Prpić/Pixsell
31.01.2013.
u 23:33

- Bit će ga zanimljivo gledati jer sigurno ima nešto novo za pokazati - smatra Moratti

Predsjednik Intera Massimo Moratti zadovoljno je trljao ruke na kraju zimskog prijelaznog roka. Među nerazzure stigli su Mateo Kovačić, Zdravko Kuzmanović, Ezequiel Schelotto i Tommaso Rocchi. Prema njegovim rječima, to je sve što su htjeli.

- Uzeli smo igrače za koje smatramo da će doprinijeti našoj igri - rekao je Moratti, a onda posebno nahvalio našeg veznjaka.

- Posebno je cijenjen mladi Kovačić. Po mom mišljenju, on je jedan poseban igrač. Kompletan je, poseban i bit će ga zanimljivo gledati jer sigurno ima nešto novo za pokazati. Vrlo je jak, mlad i ima sve predispozicije da postane dio Intera.

Šef kluba nakratko se sastao s Kovačićem i ukratko prenio njihov razgovor.

- Sastao sam se s Kovačićem na deset minuta. Rekao mi je da je sretan što je došao ovdje te da je spreman zaigrati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije