Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK NAPRIJED

Predsjednik HNS-a u Kustošiji otvorio novi teren s umjetnom travom

HNS
13.04.2022.
u 16:38

- Razvoj infrastrukture jedna je od naših ključnih strateških odrednica te me raduje još jedan postavljeni novi travnjak.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, otvorio je danas u zagrebačkoj Kustošiji novi teren s umjetnom travom.

Na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Kustošija postavljen je novi teren s umjetnom travom, a tim je povodom danas organizirano svečano otvaranje na kojem su bili prisutni čelni ljudi HNS-a, predsjednik Marijan Kustić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

Predsjednik NK Kustošija, Vladimir Babić, predstavljao je klub koji je financirao pripremne radnje, dok je Hrvatski nogometni savez financirao nabavu i postavljanje umjetne trave. Svečano otvaranje terena svojim su dolaskom uveličali i Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe i Zoran Mitreski, predsjednik uprave Konzuma.

- Razvoj infrastrukture jedna je od naših ključnih strateških odrednica te me raduje još jedan postavljeni novi travnjak. Zahvaljujem klubu i predsjedniku Babiću na proaktivnosti u ovom projektu, kao i gradu Zagrebu koji je dao suglasnost za ovaj projekt. Želim Kustošiji što više mladih nogometaša koji će ovdje imati odlične uvjete za rad i daljnji razvoj - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- U Fortenova grupi vjerujemo da je razvoj mladih talenata put do ostvarivanja potencijala i zbog toga smo našu suradnju s HNS-om povezali s razvojem mladih talenata u nogometu. Želja nam je usmjeriti  mlade prema sportu i potaknuti ih na veći socijalni kontakt i druženje. Podrška ovakvim projektima jedan je od najvažnijih razloga zbog kojih su Fortenova grupa, Konzum, Jamnica i PIK Vrbovec ušli u partnerstvo sa Savezom i hrvatskom nogometnom reprezentacijom. Time zajedno osiguravamo da Hrvatska i dalje bude uspješna u ovom sportu - rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

Ove godine su, osim u Kustošiji, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Krapini i Metkoviću, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije