Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO U ZAGREBU

Predsjednik Hajduka nije slavio s momčadi, nakon godinu dana sastao se s prvim čovjekom HNS-a

Jakobušić i Kustić
Robert Matić / HNK Hajduk
07.12.2021.
u 07:00

Predsjednik Hajduka nije otišao s momčadi na slavlje u Split, već je ostao u Zagrebu jer je trebao obaviti dvije stvari u Hrvatskom nogometnom savezu.

Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić imao je i dan nakon derbija dosta posla u Zagrebu. Zacijelo mu je bilo puno lakše nakon što je Hajduk u Maksimiru ostvario 2:0 pobjedu i prestigao plave na tablici.

Naime, predsjednik Hajduka nije otišao s momčadi na slavlje u Split, već je ostao u Zagrebu jer je trebao obaviti dvije stvari u Hrvatskom nogometnom savezu.

Prvo je bio na izvlačenju parova polufinala kupa i dobio je Goricu za suparnika, što je sigurno i više želio negoli Osijek ili Rijeku, a još se k tome igra i na Poljudu. Potom je predsjednik Hajduka imao sastanak s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem. Prvi je to sastanak prvog čovjeka krovne nogometne organizacije i prvog čovjeka Hajduka nakon godinu dana.

– Dvojica predsjednika razgovarala su o aktualnim i stalnim temama koje se tiču odnosa Saveza i Hajduka. Istaknuli su da Hajduk na temelju svog statusa unutar hrvatskog nogometa treba biti uključen u rad komisija i tijela HNS-a te da će Hajduk te pozicije tražiti u skladu s važećim procedurama, odnosno kroz svoj županijski nogometni savez. Dvojica predsjednika složila su se da će se sva komunikacija između Saveza i Hajduka odvijati isključivo između njih, a iskoristili su i prigodu da upute čestitke na nedavnim rezultatima hrvatskih reprezentacija, odnosno Hajduka – stoji u priopćenju HNS-a.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije