Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uli Hoeness

Predsjednik Bayerna: Ne vjerujem da možemo ponoviti 2013. godinu

Bayern
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.12.2013.
u 20:48

- Imali smo sjajnu godinu, uistinu smo bili fenomenalni. Moramo svi shvatiti da je 2013. godina ona koja će ući u povijest, koju ćemo svi dugo pamtiti

Kao što je poznato, Bayern je prošle sezone osvojio njemački kup, superkup i prvenstvo i Ligu prvaka, a ove sezone pridodao im je i Europski superkup. Uz sve nabrojano, Bavarci imaju priliku osvojiti i Svjetsko klupsko prvenstvo koje se igra u Maroku, a u finalu će igrati protiv Raje Caslablance. Njihov predsjednik Uli Hoeness osvrnuo se na 2013. godinu.

- Imali smo sjajnu godinu, uistinu smo bili fenomenalni. Moramo svi shvatiti da je 2013. godina ona koja će ući u povijest, koju ćemo svi dugo pamtiti. Zbog nevjerojatnih uspjeha koje smo postigli ne mogu zamisliti da ponovimo takvu godinu. Trebamo uživati u ovom što smo napravili, a onda se okrenuti novim izazovima, rekao je Hoeness.

Ključne riječi

Komentara 1

AA
aaaaaaaaaaaa
21:19 19.12.2013.

Skromnost je vrlina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije