Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igor tudor:

Prava je čast i neobičan osjećaj biti nasuprot Ćire, on je legenda

igor tudor
Marijan Sušenj/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
01.11.2014.
u 17:00

- Ne analiziram, ne bavim se statistikom, bavim se konkretnim stvarima vezanim za teren - rekao je Tudor.

Igor Tudor s osmijehom na licu pojavio se pred novinarima u poljudskom salonu. Očito je kako ga je prolaz u četvrtfinale Kupa ispunio zadovoljstvom, sada se može okrenuti gostovanju u Zadru.

"Drago mi je da je Ante (Bilić nap.a.) ponovno s nama, zadovoljan sam zbog prolaska u kupu, zadovoljio me pristup mojih igrača“.

Već dva mjeseca ste bez poraza, posljednji poraz datira još s kraja kolovoza protiv Dinama.

"Ne analiziram, ne bavim se statistikom, bavim se konkretnim stvarima vezanim za teren. Vaš je posao da zbrajate, oduzimate".

Je li vaša poruka nakon Lokomotive 'možemo biti i mlađi' utjecala na igrače?

"Ne bi se vraćao na to, nemam namjeru komentirati te riječi. Moguće da je to utjecalo, ali zadovoljan sam kako smo reagirali u kup susretu".

Čeka vas susret sa Ćirom Blaževićem?

"Svi znamo tko je Ćiro, mogu reći sve najbolje o njemu, jedan je od najvećih trenera na ovim prostorima, prava legenda. Prava je čast i neobičan osjećaj biti nasuprot Ćire".

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Pribojavam se Tudora jer je pravi trener, zna motivirati igrače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije